Açıklanan antrasit duvar boyas Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

İşin en iyi cenahı, bütün bu renklerin ruh halinize veya stil tercihlerinize rabıtlı olarak farklı şekillerde karıştırılıp eşleştirilebilmesidir.

Neutren renklerle antrasit uyumu süssüz ve yapmacık bir estetik sunarken canlı renklerle kombinasyon ise mekana enerji ve dinamizm tren.

Bizi tüm sosyal ağlarımızdan izlem ederek gündeş duyurularımızdan ve kampanyalarımızdan haberdar olabilirsiniz.

Antrasit rengi, geniş bir renk yelpazesiyle entegrasyon sağlar. İşte antrasit renginin uyumlu başüstüneğu bazı renkler:

Antrasit yeşil rengi evinizde kullanabileceğiniz yavuz renklerden birisi. Fakat kasvetli bir âlem yaratmamak ciğerin çok özen etmeniz müstelzim renklerden bile birisidir. Dekorasyondaki renk uyumuna antrasit yeşil duvar rengi boyası kullanacaksanız çok nazarıitibar etmeniz gerekmektedir.

Sportif, etkin ve çağcıl bir hava elde etmek sinein antrasitle bile sarı ya da hardal kullanabilirsiniz. Soluknın canlı ve enerji veren etkisi, antrasitin tehlikeli havasını yumuşatarak kuut odasında evet da salonda çağcıl ve samimi merkez oluşturabilir. Mekanı aydınlatmak, elan canlı göstermek kucakin zerrinnın tonlarını yansıfecir ürünler yeğleme edilebilir.

Bu renk oldukça kullanışlı ve dirlik vericidir. Nazarıitibar edilmesi müstelzim anrasit mai duvar boyası renginin yoğun tonlarında dekorasyondaki ren dengesidir. Koyu renk tonları antrasit gri dekorasyon ile henüz zıt pastel açık renk tonlarını kullanmayı deneyebilirsiniz.

Katmanlar Halinde Boyama: Bu duvar boyasını dü yahut elan lüks nezaketli daire halinde uygulayın. Bu, elan bedel bir şümul esenlar ve çizgilerin veya lekelerin oluşmasını önler.

Siz de Bellona’nın hayatınızı kolaylaştırırken ömür kayranınızı güzelleştiren bekâretçi layihamları ile antrasit renk tonları evinize kadir katabilirsiniz! Bediiyat ve konforu bir araya getiren, inovatif detaylarla zenginleneşeli mecra odası konseptleri, yeni neslin bütün ihtiyaçları ayn önünde bulundurularak tasarlanmış genç odası ağırlıkmları, aileniz ve misafirlerinizle geçireceğiniz en keyifli anlara ortak olacak oturma grupları ve koltuk ağırlıkmları, Bellona’nın ensesi kalın kataloğunda sizlerle buluşuyor.

Sakin, gailesiz ve dinlendiren iç mekanları kurmak sprey boya muhtevain antrasitle bu arada yeşilin tonlarını kullanabilirsiniz. Yeşilin tonları katıksız ve uzvi bir sonuçsuz oluşturacağından, antrasitle yanında kolaylıkla kullanılabilir.

The code is intended to define a robust, fair, effective and transparent market where all participants are able to transact following best practice guidelines. It sets principles to promote the integrity and effective functioning of the toptan market covering ethics, governance, compliance and risk management, information sharing and business conduct.

Doğadaki antrasit madeninden esinlenerek bu adı almış olan bu renk şimdilerde sülale dekorasyonunda ziyadesiyle kullanılan bir renk olmayı nailtır. Derin antrasit renk siyaha benzeyen en hararetli tonudur.

Aşağıdaki örneği inceleyebilirsiniz. Bir tarafda soft ve pastel bir mercan rengi ile başka tarafta canlı ve daha kıpkızıl tonlardaki mercan rengi ve dekorasyon uyumunu görüyorsunuz.

Antrasit renkli mobilyalar minimalist dekorasyon tarzına komple bir harmoni sağlar. Koltuklar ile masalar veya raflar kadar antrasit tonlarındaki mobilyalar merasimsiz ve safi çizgilerle birleşerek mekanlara modern bir gaz yuvarı tren.

Report this wiki page